Teriyaki kuracie prsia s grilovanou Pak Choi kapustou
Množstvo: 4 porcie
Ingrediencie
Pak Choi 2 ks
kuracie prsia 3 ks
cibuľa 1 ks
zázvor 1 PL
sójová omáčka 4-6 PL
ľanové semienka 1 PL
trstinový cukor 1 ČL
cesnak 4 strúčiky
olej, soľ, mleté čierne korenie
Postup prípravy
1. Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji.
2. Kuracie prsia nakrájame na slížiky a pridáme k opraženej cibuľke. Posolíme a okoreníme ich a restujeme ich na panvici.
3. Ak máme prsia hotové vyberieme ich z panvice a do tej istej panvice dáme nastrúhaný zázvor, pretlačený cesnak, sójovú omáčku, cukor. Počkáme kým cukor trošku skaramelizuje a pridáme do zmesi opäť kuracie prsia. Nakoniec primiešame ľanové alebo iné semienka.
4. Restujeme 10 min. a máme hotovo :)
5. Na tej istej panvičke som opiekla aj Pak Choi kapustu len krátko asi 5 minút :)
Nasekala som nakoniec na mäsko aj troška petržlenovej vňaťky a podávala som to s toustom z kaiserky :P
Dobrú chuť :)
Komentáre
Zverejnenie komentára