Teriyaki kuracie prsia s grilovanou Pak Choi kapustou




Množstvo: 4 porcie

Ingrediencie 

Pak Choi                2 ks
kuracie prsia          3 ks
cibuľa                     1 ks
zázvor                     1 PL
sójová omáčka        4-6 PL
ľanové semienka    1 PL
trstinový cukor       1 ČL
cesnak                     4 strúčiky
olej, soľ, mleté čierne korenie

Postup prípravy 

1. Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji.

2. Kuracie prsia nakrájame na slížiky a pridáme k opraženej cibuľke. Posolíme a okoreníme ich a restujeme ich na panvici.

3. Ak máme prsia hotové vyberieme ich z panvice a do tej istej panvice dáme nastrúhaný zázvor, pretlačený cesnak, sójovú omáčku, cukor. Počkáme kým cukor trošku skaramelizuje a pridáme do zmesi opäť kuracie prsia. Nakoniec primiešame ľanové alebo iné semienka.

4. Restujeme 10 min. a máme hotovo :)

5. Na tej istej panvičke som opiekla aj Pak Choi kapustu len krátko asi 5 minút :)

Nasekala som nakoniec na mäsko aj troška petržlenovej vňaťky a podávala som to s toustom z kaiserky :P

Dobrú chuť :) 































Komentáre

Obľúbené príspevky